MammatillMolle

Alla inlägg under april 2010

Av Sandra - 7 april 2010 20:51

Molle har fått sig ett bad i badbaljan ikväll, och så här såg han ut efter : )


    


Annars har vi iinte gjort så mycket idag, var uppe vid Mamma i förmiddags när Robin var och gymmade. Sen fick vi besök av Mia och Vonna : ) Efter det tog jag och Robin en låååång promenix, hur skönt som helst och Molle låg vaken hela tiden och pratade, goa unge!


På fredag är vi hembjudna till Mia på smörgåstårta och det är det bästa jag vet.


Nu blir det nog pippi på tvn.


Godnatt


Av Sandra - 6 april 2010 21:27

God afton!!


Ikväll har vi haft finbesök, Johanna har varit här och visat upp sin fina mage. Har haft mycket att prata om. Och du är en underbar tjej : ) Robin har varit och fiskat ikväll.


Sen idag så tog jag, Molle och Svärmor en långpromenad, super duper skönt.

Annars hade vi bara varit hemma. Har även lagat lite Påsk middag : )


Nu skall jag alldeles straxt krypa ner under täcket med min Prins!


Så godnatt på er.

Av Sandra - 6 april 2010 17:08

Det här kom med posten idag. Lika kul varje gång det kommer paket : ) Så nu är jag medlem i Goboken och Svalan. Jätte fina saker får man. Så Molle har mycket att se fram emot : )


  


Sen en bild på min Prins : )


  


Av Sandra - 5 april 2010 20:24

Hej Hallå!!

 

Idag har jag och Robin storstädat hela dagen. Molle har legat på golvet eller suttit i sittern och skrikit och pratar som tusan : ) Men nu är hela lägenheten nystädad och fräsch. skönt! Har även varit hemma vid Mamma och Pappa och ätit spagetti och köttfärssås. Martina var också där hemma idag, så henne var det kul att träffa igen : ) Annars har vi bara varit hemma. Nu ikväll så har vi vart inne vid Tora och Thomas en stund.

 

Nu har jag fått Molle att sova, så han ligger här bredvid mig i sängen. Jag skall fixa min header till bloggen tänkte jag, sen sova!

 

Godnatt o sov gott!!

Av Sandra - 5 april 2010 12:02

Min lilla Påskkärring!!

 

 

    

 

Hoppas ni alla haft en bra påsk.

 

Av Sandra - 5 april 2010 11:42

Hejsan Hoppsan!!


Igår var Pauline, Micke och Oliver hemma vid oss. Var ute och gick i nästan en timme. Gjorde väl inte så mycket mer än att satt och snackade skit och lekte med våra små bebisar : ) Robin var och fiskade. Lagom när dem hade åkt hem så kom Tora in och gjorde mig sällskap.


          

Av Sandra - 3 april 2010 18:00

Idag gick jag Robin, Nora och Molle till lekparken och lekte för fullt, byggde sandslott och gungade och en massa massa mer : ) Sen efter en stund kom Linda och Eddie , sen gick vi nästan hem direkt. På hemvägen så plockade jag och Nora en STOR blombukett till Momma. Molle sov i tre timmar i vagnen när vi var hemma. Undertiden satt vi och målade och blåsade såpbubblor. Nu har jag och Linda gjort en god paj som står i ugnen. Sen så har det väl inte hänt så mycket mer. Jo visst ja, vi har varit i stan idag också. Men det var bara en snabbrunda!

 

I morrn kommer Pauline , Micke och Oliver ut till oss och hälsar på. Och klockan fem skall Micke och Robin iväg och fiska. Då kan jag och Pauline ha lite tjejsnack för oss själva : ) Vid ett tiden skall vi hem till Svärfar på påskmiddag. Mycket trevligt måste jag säga : )

 

Låter väldigt gammaldags men i morrn kväll så vill jag verkligen spela bingolotto som alla andra söndagar. Och känner verkligen starkt att jag kommer att vinna i morgon. VAr tydligen större chans att vinna i morrn, så vi får väl se : )

 

På måndag så tror jag att vi skulle till Gyle, ha lite picknick och fiska lite. Myspys.

 

Nu tänkte jag mysa lite med min underbart söta unge som sitter i Pappa-Robins knä och pratar som aldrig förr. Han börjar bli så stor nu. Mamma älskar sin Prins mest av allt på denna jord. <3

 

Ha en trevlig kväll allihopa! Tjingeling.

Av Sandra - 3 april 2010 09:37


Klockren bild på mitt lilla Charmtroll.   

Presentation


Jag bara älskar Mammalivet.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards