MammatillMolle

Alla inlägg under april 2010

Av Sandra - 15 april 2010 21:02

Hej Hallå!!


Idag har vi vart hemma vid Momma och Moffa och hälsat på. Fick med oss kålpudding hem : ) Min Älsklingsmat. Efter det så åkte vi och Mamma hem till oss för att gå in till Tora på fika tillsammans med henne och Hanna o Wilda. Och gud vad stor hon har blivit : )


Skulle egentligen ha kommit en kille hit idag för att kolla på möblerna som jag skall sälja, men han kommer på måndag istället. Hoppas att han köper det så man tjänar in lite extra pengar : )


På lördag skall vi grilla. mumsigt!


På måndag kommer nog Johanna hit och umgås lite med mig, hoppas jag!


Och på tisdag hoppas jag på att få träffa Pauline, Micke och Oliver.


Nu tänkte jag kolla runt på lite saker till Molle på internet.


Hej på er..


  

Mina Älsklingar! Dock ingen bra bild på Nora. men hon är med iaf : ) 

Av Sandra - 14 april 2010 19:02

Idag har jag Linda, Robin och ungarna varit och kollat på en lägenhet till min kära syster och hennes underbara ungar : ) Så vi får se hur det blir med den lägenheten. Efter det blev det matlagning hemma vid Mamma och Pappa som jag och Robin bjöd på. Sen hem, pratade lite med Tora. Robin åkte och fiskade och Mia kom och gjorde mig och Molle sällskap.

Nu ligger Robin och Molle inne i sängen och leker för fullt. Tänkte se på andra avenyn som egentligen är ikväll klockan nio, men tänkte tjuvtitta på internet istället. För orka sitta uppe till klockan nio : P


Igår beställde vi en jättefin bilbarnstol i svart blå. Som Molle kan börja använda när han är 6 månader gammal . Då skall Linda och Johannes överta våran.


Sen har vi snart bokat en resa till Öland om två månader. Heeeela familjen skall med, så det skall bli så kul..


På fredag skall vi in till stan så jag äntligen kan få köpa mina converse skor : )


Undra hur Melker har det, får ta och ringa dit i morrn!


Älskar mina pojkar.


Trevlig kväll på er.



Av Sandra - 13 april 2010 21:09

Vilken underbar dag vi haft idag. Jag, Robin, Nora o Molle har varit och fångat ödlor idag, hittade bara en, men det är iaf något : ) Sen efter det gick vi till Länna för att fiska men hittade inga spigg. Så vi gick till Lännaberget och plockade blåsippor och lekte sakletare (som pippi) Sen vidare till lekparken. Hur skönt som helst har det varit idag. Till och med suttit ute på balkongen och fikat. Ikväll har vi badat Molle. Nu sover han som en stock och det lär jag också göra snart.


I morrn skall vi ränsa massor med saker som Linda skall sälja på våran loppis som vi skall ha. Men först och främst skall jag lägga ut mina möbler som vi skall sälja på blocket, tror vi får lite mer för det på blocket än på en loppis. Och det är faktiskt fina möbler vi skall sälja för ett bra pris.


Nu skall jag nanna kudden och mysa med mina Älsklingar! Godnatt!

Av Sandra - 12 april 2010 21:17

Har varit ute och gått i en timme idag igen, duktiga jag : )


I morrn blir det promenad med Syster o ungarna, skall se om vi hittar några ödlor.


Nu blir det mys med min stora Älskling.


Hej.

Av Sandra - 11 april 2010 18:37

Hej hopp.


Vilken jäkla promenix jag, Mia och Molle tog ikväll. Vi gick till Gyle och tillbaka. Märkte iaf att jag verkligen inte har någon kondition. Så nu blir det promenader varje kväll, men inte till Gyle : ) Nu när vi kom hem så åt jag och Robin köttbullmacka, hur gott som helst!! Alldeles straxt skall vi bada Molle .

Klockan nio börjar en bra film på trean som vi skall se.


          



Av Sandra - 10 april 2010 20:43

Älskar mina fina pojkar!!

 

 

  

Av Sandra - 10 april 2010 18:43

Idag har vi verkligen inte gjort ett skit, förutom att varit hemma på middag vid Mamma och Pappa. Annars har vi bara varit hemma. Molle pratar så mycket nu. Eller han mest skriker : ) Och skrattar högt har han gjort mycket idag.


Den artonde så köper vi en ny vagn till Molle, av min kusin Lina. Skit fin är den! Med tre hjul. : )


Nu skall vi bada Molle innan han börjar bli för trött!


Trevlig kväll på er.


          



Av Sandra - 9 april 2010 19:47

Idag har jag Robin, Mamma och Molle varit inne i stan. Mycket trevligt måste jag säga. Sen vidare hem till Mia på smörgåstårta, hur god som helst. Det skulle jag kunna äta varje dag som mat.

Annars har vi bara varit hemma, Mamma och Pappa var uppförbi ett tag ikväll och hälsade på. Har fått hem två förstorningar till på Molle. Vet inte snart vart vi skall sätta alla kort. Men eftersom vi har en fyra så finns det egentligen gott om plats.

 

Ikväll har Molle badat i en hel kvart och det har han aldrig gjort förut. Ikväll älskade han att bada och ville inte upp : ) Efter det så att han i gåstolen och lekte. Han har verkligen fått fart på benen nu : )

 

I morrn skall vi hem till familjen på middag. Sen vet jag inte vad som händer.

 

Men hejdåda!!

Presentation


Jag bara älskar Mammalivet.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards