MammatillMolle

Alla inlägg under september 2010

Av Sandra - 24 september 2010 09:13

Igår blev det församlingshemmet, efter det blev det en fika med syster o ungarna, sen kom även Johanna o Tuva dit. Traskade sen hem till mig för att umgås en hel dag. Mycket skratt och prat blev det som vanligt, eller hur Johanna : ) Idag vet jag inte vad som händer. Skall iaf ut på en promenix med Linda o Eddie sen. Sen längtar jag tills ikväll....... IDOOOOOL!!!!!!


Måste hitta på någon mat att laga tills Robin när han kommer hem kl tolv. Har ni något förslag?


Ha en bra dag! Tjillevippen!



Av Sandra - 22 september 2010 10:24

Funderar på om jag skall ringa vår hyresvärd? Tänkte fråga han om vi kunde få måla om skåpluckorna i köket svarta. Sen ha allt i svart och vitt sen någon förgklick i det? Vad tror ni om det? Curtan brukar inte vara omöjlig så vi får hoppas på att vi får det!

Undra hur ofta jag och Robin gör om här hemma egentligen : ) Jag blir aldrig nöjd : P


Jag vill hitta på något. Pauline och Oliver var tråkiga och hade inte tid att komma ut idag. Johanna o Tuva skulle packa. Alla andra gör också något annat.

Så jag o Målle har varit på Slite och kollat lite. Köpte två nya nappflaskor till han och badtvål. Nu ligger han o sover och jag skall fixa o ordna lite här hemma tänkte jag!!


ÄR RÖKSUGEN, men nu är det slut med rökandet!


Hejdå!

Av Sandra - 21 september 2010 11:20

Idag har jag tråkigt, vill hitta på något. Hade egentligen tänkt att jag o Målle skulle gå ut och ta en långpromenad idag egentligen, men vädret är skit!! Så vi har lekt hela morgonen tills han blev trött och somnade för en halvtimme sen!

Vill att klockan skall bli fyra så Robin kan komma hem.. Och ikväll är det idol igen : ) Jag hejar på Gotlänningen jag. Vem hejar ni på?

 

  


Om två månader och åtta dagar så blir Målle ett år : )

Och vad kan man köpa till en ettåring?

Förslag?


Hej med er!

Av Sandra - 20 september 2010 11:19

Idag är jag o Målle hemma vid Mamma.

Skall hem lite senare, Pauline o Oliver skulle nog komma på besök. Men får se om jag orkar gå hem.


Pratade med Mamma nu, och vi skall åka till Ullared : D men vi kommer nog inte åka i slutet av okt eller början av november. Pappa vill inte köra när det är halt med Målle i bilen, så i mitten av oktober blir det nog. KULKULKUL. Jag skall upp och handla massor med leksaker och kläder till mitt lilla hjärta! 

och självklart massor med saker till hemmet, det älskar jag!


nej, nu har jag inget mer vettigt att skriva, skall vänta till Målle vaknar. Då blir det igen massor med bus och mys!

Av Sandra - 18 september 2010 20:23

Bildregn på min underbart fina pojke!


                

Robin upp i dagen!

Älskar min lilla Klump.

Av Sandra - 17 september 2010 09:08

Vill så gärna åka till Ullared, handla alla julklappar och ettårs presenter till Målle där. Billigt och bra! Om vi åker så åker vi i slutet av oktober eller i början av November. Åker nog dit tillsammans med Mamma o Pappa. Även Fia och Henke skulle dit i samma veva, så det skulle vara super kul : ) Så nu håller jag tummarna på att vi åker dit.. Det blir även Målles första resa... Till Ullared : )


Snart är det bara två månader kvar, sen är min lilla Skrutt 1 år. Gud vad tiden går fort. Man hinner inte ens med. Kommer inte ens ihåg att han varit en liten Bebis. Nu är han så stor, klättrar på allt kryper omkring och det dröjer inte länge till tills han går. Tror han kommer att gå när han är elva månader faktiskt!! 5 tänder har han också!! Naaaa, min lilla älskling är inte liten längre!! Och jag vill redan ha ett till, men det får vänta ett tag till : )


Undra vad man skall hitta på idag? Tror jag bara skall vara hemma och busa med Målle. Kanske gå ut på en långpromenad med Syster o ungarna!


Nej, nu skall jag kolla runt på internet och se om jag hittar något fint!


Hejsvejs!


  



Av Sandra - 16 september 2010 18:11

Har haft en underbar förmiddag idag tillsammans med alla Mammor ochbarn på församlingshemmet : ) Efteråt så gick vi till fiket och åt en köttbullemacka. Var sen tvungen att gå hem för att få Målle att sova, Pauline, Oliver, Johanna och Tuva hängde också med hem. Johanna gick nu för en stund sen, och Målle sover nu. Han har så svårt att sova pga hostan. När han vaknat skall vi hem till Mamma o Pappa. Sen ikväll blir det idol som vanligt.


Mamma o Pappa var här förut, dom hade köpt två par byxor till Målle idag, jätte fina var dem! Tack så jätte mycket för det <3


Nu vaknade min son. hej hej.

Av Sandra - 15 september 2010 19:51

Nu har jag nattat Målle. Så nu blir det att lägga sig på soffan med en skål popcorn och se idol. WOOOHOOO!!! Trevlig kväll.

Presentation


Jag bara älskar Mammalivet.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards