MammatillMolle

Alla inlägg under maj 2010

Av Sandra - 7 maj 2010 20:42

I morrn blir det ä n t l i g e n stan som jag väntat på så länge. Mamma och Tora skall också med : ) Jag och Robin skall in och kolla på förlovningsringar. Hoppas vi hittar några fina nu då! Skall iaf handla lite grejer till Molle.


  • Regnskydd till vagnen.
  • Vagnleksak, finns många fina inne på babyproffsen.
  • Nya sängkläder till spjälsängen.
  • Leksaker
  • Kläder
  • Sen något fint till mig och Robin.

Lär hitta mer, brukar bli så. Men finns inte så mycket killkläder. Finns mer till tjejer! men men.


Funderar på om jag skall krypa ner under täcket med min son. Eller om jag orkar sitta uppe med Robin och kolla film? Hm.


Godnatt på er!



Av Sandra - 6 maj 2010 20:04

Idag har vi inte gjort nånting. Var meningen att Pauline, Oliver, Johanna och Emelie skulle komma hit. Men Molle har haft feber idag och varit svidig och trött, eftersom han tog sprutorna igår. Men nu mår han jätte bra. Han har fått massor av leksaker av sin Pappa idag som han lekt med. Sen har vi badat han, nu ligger han i vår säng och sover som en stock : )


I morrn vet jag inte vad som händer. Robin skall fiska i morrn efter han jobbat klart. Så jag skall se vad Linda skall göra. Hon skall ju snart föda : ) Gud vad det är många som skall ha barn nu!


Nu skall jag kolla runt efter tuffa kläder till Molle. Hej på er!


          



Av Sandra - 5 maj 2010 18:53

Idag har min kära lilla son fått sina sprutor. Tycker verkligen inte om att se han skrika! Ovant är det med eftersom han är inte en sån som skriker svider och något. Nu ikväll så är han svidig och börjar få feber pga sprutan. Så vi får se om natten blev som sist, att han inte sov nånting alls! Nu går Robin runt med han i famnen och lyssnar på högsta volymen på Pippi. Så nu sover han : )


Annars har jag och Molle varit hemma själva hela dagen. faktiskt för första gången. Robin har ju varit sjukskriven i fem månader. Sen har jag ju bara varit själv med Molle i små stunder. Men inte en hel dag. Och det har gått hur bra som helst! Har varit ute på promenad och lekt på golvet. Han är sååå go min lilla tjockis.


På lördag blir det förmodligen grillning vid Mamma och Pappa, om det är fint väder. På förmiddagen  skall jag Robin och Molle in till stan och köpa grejer till Molle. Vill ha nya sängkläder till hans spjälsäng. Kläder och regnskydd skall jag köpa till han iaf. Robin skulle köpa kläder till sig och jag skall se om jag hittar någon tröja till mig själv.


Och i morgon kommer Johanna Pauline och Oliver : )


Hejdåååå!!

Av Sandra - 4 maj 2010 18:46

Hej Hopp!!


I morse gick jag och mötte upp syster och barnen för att gå till församlingshemmet och sjunga lite. Molle sov nästan hela tiden, men sen vaknade han och var med och lekte med barnen på golvet : )


Och Nora, min underbara systerdotter som är så otroligt lillgammal! Har aldrig varit med om någon som henne som bara vill stå i centrum, hon skall synas och höras hela hela tiden( vilket hon gjorde ) . Hon var typ den enda som öppnade munnen när vi satt i ringen. Blyg det är hon inte. Min lilla Sessa, Moster älskar dig Gumman   


I morgon skall Molle ner och få sina sprutor, tycker verkligen inte om det! Men det går över rätt fort igen.


Nu skall jag mysa med Robin undertiden Molle ligger och sover i sin säng.


Puss hej!

Av Sandra - 3 maj 2010 21:10

Efter fem månaders sjukskrivning så började Robin jobba igen, både skönt och väldigt tråkigt. Så jag och Molle gick upp själva i morse, åt frukost och klädde på oss lite kläder för att ta en promenad hem till Mamma och Pappa. Väl där så gick jag vi hem till Momma för att hälsa på, jag gick ut och gick med Emma nästan direkt. Var länge sen sist : ) Sen mötte jag upp syster och ungarna för att gå hem igen, Pauline och Oliver skulle komma på fika. Och Oliver har blivit en stor kille nu : ) Men iaf, även vi tog en promenad och plockade blommor. Sen vid halv fem tiden så kom Robin och hämtade mig och Molle. Nu ligger Molle bredvid mig och sover, mysigt : )


I morgon blir det musiklekis med syster och ungarna. Sen förmodligen hem till mamma. Skall försöka tvinga hit Johanna någon dag också : ) Längtar tills du får din lilla Bebis!


Nej nu skall jag kolla på lite leksaker till Molle. Robin beställde en boxningssäck och boxningshandskar till Molle igår : )


  




Nej godnatt!


Av Sandra - 2 maj 2010 20:05

Har haft en UNDERBAR dag idag tillsammans med hela familjen. Jag Robin och Molle åkte hem till Mamma och Pappa i morse. Vi åkte sen iväg tillKathammarsvik och köpte makrill, flundror och räkor. Åkte sen iväg till en strand för att äta upp vår lilla picknick. Hur mysigt som helst, sen packade vi våra saker och drog in till stan till glassbaren, molle fick lite glass och var helt galen i det : ) Sen var det bara att åka hem och börja grilla, korv med börd blev det. Nu är vi hemma. Och jag skall lägga in massor med bilder från idag. Hoppas ni haft en lika underbar dag som jag haft : )

 

                          

Av Sandra - 1 maj 2010 20:07

Här har ni en bild på min lilla Pippilångstrump : )

 

  

En bild på mig och Molle.

 

  

 

Nu skall jag se på körslaget och äta varma mackor med min underbara lilla familj som jag älskar mest av allt på denna jord.

Robin & Molle   

Av Sandra - 1 maj 2010 11:29

Hej alla glada!


Ikväll blir det grillning hemma hos Svärfar och självklart skall vi spela kubb : ) Hoppas bara att blåsten försvinner. Lax och färsk potatis blir det med någon god sås till.



Så här blev det i lägenheten när Robin rivit bort väggen.

   

   

Min lilla Älskling kan sitta helt själv nu. Duktiga unge.

   

Presentation


Jag bara älskar Mammalivet.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards